Værd at vide ved køb af en håndsprit dispenser

håndsprit

Vi lever i en til tider mærkelig tid, hvor det nu er blevet normen at hver virksomhed skal indkøbe ting som en håndsprit dispenser, ekstra rengøring, og måske endda masker. Hvis du står og skal til at købe håndsprit dispensere, så er der en række ting, som bestemt er værd at vide, inden at man foretager købet. Læs med her og bliv klogere på køb af håndsprit dispensere. 

Håndsprit dispensere der er godkendt til hospitalsbrug

Nogle håndsprit dispensere er godkendt til brug i hospitaler og lignende. Det er dog langt fra alle dispensere, der er det. Derfor er det værd at erkende, at det ofte ikke er nødvendigt for de fleste virksomheder at have de hospitalsgodkendte håndsprit dispensere. Du kan ofte få billigere og lige så gode håndsprit dispensere uden den godkendelse, og derudover er udvalget også meget større hvis du også ser på dispensere, der ikke er godkendt til hospital.

Støt virksomheder, der viser samfundssind

Køb af værnemidler, som håndsprit dispensere, er din virksomheds mulighed for at støtte virksomheder, der virkelig har vist samfundssind. På www.haandspritdispensere.dk har de eksempelvis et udvalg af dispensere fra König & Meyer. Dette er et firma, der normalt producere stativer til mikrofoner og lignende, men nu har de anvendt deres ekspertise til også at producere håndsprit dispensere, herunder væghængte dispensere, borddispensere og håndsprit standere, der kan stå på gulvet. Det sætter også en ære i at producere produkterne på en miljøvenlig måde, så du både får et produkt, der bidrager til bekæmpelse af virus og til et bedre miljø. 

Hvilken type håndsprit dispenser skal man købe?

Som du måske efterhånden har fundet ud af, så er der mange forskellige typer håndsprit dispensere. Valget handler dog kort sagt om, at du skal undersøge hvordan brugerne skal bruge håndspritten. Dvs. hvor skal dispenseren stå for at den faktisk bliver brugt? Svaret på dette spørgsmål vil spore dig mere ind på om du skal købe en gulvstander, en bordstander eller en væghængt dispenser. Derudover bør du overveje hvordan håndsprit dispenseren skal fungere. Er det eksempelvis vigtigt for dig at den er 100% berøringsfri? I så fald bør du købe en elektronisk håndsprit dispenser. Der findes dog også albuebetjente håndsprit dispensere og de helt almindelige, hvor man bruger hånden.