Tips til at holde orden i dine sko

Der kan være mange grunde til, at ens sko ligger og flyder. Hvis der er børn i familien, ligger beskidte gummistøvler, kondisko og sutsko ofte i en stor rodebunke, så det koster dyrebar tid at få de små i det rette fodtøj. Og bor man alene, er man ofte slem til bare at smide skoene det første og bedste sted. Vil du have orden i dine sko, kan en skoreol her være løsningen. Det er et lille, praktisk møbel designet til at opbevare dine sko, så de både pynter og står klar til, når du skal hurtigt ud ad døren. På følgende hjemmeside kan du finde et bredt sortiment af skoreoler: https://www.ideshoppen.com/skoreoler-og-skoskabe-165/

Hvor kan skoreolen stå?

Et oplagt og praktisk sted at stille en skoreol er i din entre. Så står skoene altid klar lige der, hvor du skal bruge dem. Du kan også placere din skoreol i stuen. Her vil en skoreol i træ typisk gå godt med de øvrige møbler.

Kan du ikke bestemme dig, eller har du blot mange sko, kan du vælge at investere i flere skoreoler. Du kan eksempelvis anvende en skoreol i metal med grå lakering til at opbevare hverdagssko i entre eller bryggers, og samtidig have en skoreol i træ i stuen til at vise laksko og høje hæle frem. Mulighederne er mange og udvalget af storreoler stort, så du kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dit hjem.

Skoreol med siddeplads

En særdeles populær form for skoreoler er skoreolen med siddeplads. Især hvis du bor småt, er der her tale om et yderst funktionelt møbel. Ved at købe en skoreol i træ med en polstret hynde, får du ikke blot styr på dine sko. Du får også en ekstra siddeplads. Pladsen er ideel til, hvis du får mange gæster på besøg i din lejlighed, og det kniber med stolene. Men den er også smart til hverdagsbrug. Så har du nemlig et sted, hvor du kan sidde og snøre dine sko, så du slipper for at sidde på gulvet eller må læne dig op ad væggen.