Skal din bil forbi et Autoværksted?

Oplever du problemer med din bil, og er det ved at være tid til, at bilen skal tjekkes igennem af et autoværksted? Så har du en beslutning, der skal tages i forhold til hvilken tye værksted, som du vælger. Der findes nemlig to slags autoværksteder i Danmark, hvoraf den ene type er autoriserede værksteder, og den anden er uafhængige værksteder. Der forskelle imellem de to typer, men du kan langt hen af vejen få den samme type service, men til vidt forskellige priser, hvorfor det altså kan betale sig at kigge lidt omkring, inden man sender bilen afsted til tjek.

Autoriserede værksteder er de værksteder, der kun tager bestemte bilmærker ind, eksempelvis Audi, BMW eller Mercedes værksteder. Værkstederne specialiserer sig her inden for et bestemt bilmærke. Du er i de fleste tilfælde garanteret hjælp fra specialister i lige netop din bil, men prisen er også derefter. Autoriserede værksteder godkendes nemlig af selve importøren, der sikrer, at værkstedet kan leve op til opgaven. 

Minimer omkostningerne ved bilejerskab

Uafhængige værksteder tager imod de fleste biler, og selvom, at de ikke er specialiseret inden for et bestemt bilmærke, så har de bred erfaring med et stort antal bilmærker, og dette kan bestemt også være værdifuld viden. 

Enhver bilejer ved selvfølgelig, at der vil forekomme omkostninger i forbindelse med bilejerskab, og sådan er det bare. Der vil være omkostninger i forhold til service og vedligeholdelse, og det er netop derfor, at det er vigtigt, at man laver et grundigt forarbejde med at tjekke op på priser hos de forskellige autoværksteder. Reparationer kan nemlig hurtigt løbe op i store beløb.

Hvorfor vælge et afhængigt autoværksted?

Men debatten om, hvorvidt man skal benytte sig af et autoriseret autoværksted kontra et uafhængigt værksted har varet ved længe, men konkurrencestyrelsen lavede i sin tid en redegørelse over de to typer værksteder, og hvor det som forbruger bedst giver mening at lægge sine penge. Svaret var entydigt; det var hos de uafhængige autoværksteder.

Skal du finde et autoværksted, der kan stå for bilreparation eller bilservice, men er du i tvivl om, hvilket autoværksted, du skal vælge, så kan du med fordel kigge forbi Quickpot. Quickpot er et uafhængigt autoværksted, der leverer fantastisk service til en god pris.