Sådan får du nemt organiseret din børneshopping fra Littlehappy

  • Niels Holle
  • 22/10/2020
  • Kommentarer lukket til Sådan får du nemt organiseret din børneshopping fra Littlehappy

Har du nogensinde hørt om én samlet hjemmeside, hvor du kan finde alt lige fra børneindretning til legetøj og udstyr, som er uundværligt for dig og din lille familie? Hos https://littlehappy.dk/ kan du finde alt det, du står og mangler til børneværelset og med få klik få det hele leveret lige til døren.

Men hvordan griber du den helt store shoppingtur an? Det er en ren jungle at finde rundt i det store udvalg af produkter, der er tilgængelige online. Derfor kan det være en fordel at undersøge på forhånd, hvad det er, du mangler.

Lav en god gammeldags indkøbsliste

Det lyder måske lidt banalt, men det er faktisk den mest enkle og effektive måde at gøre det på. For at få endnu mere system over dine indkøb, kan du evt. dele listen op i punkter:

  • Efter relevans – nogle ting kan være meget presserende (som fx en ammepude), og kan derfor noteres som ”must have”, mens andre kan tilføjes under ”måske” eller ”fremtidigt gaveønske”. På den måde er du med til at sikre dig, at du holder fokus på det nødvendige.
  • Efter mærker – er du super nørdet inden for kendte børnebrands, så ved du måske allerede, hvilke mærker du specifikt er på udkig efter. Sortér din liste efter dette, så du kan spare tid ved at handle ind efter et mærke af gangen.
  • Efter produktkategori – du kan også dele listen helt klassisk op i kategorier som fx ”boligindretning”, ”børnetøj” m.m.

Brug internettet til at finde inspiration til gaveønsker

Hvem siger, at internetshopping kun skal ordnes for praktikkens skyld? Internettet bugner af muligheder for at finde inspiration til alt lige fra boligindretning til fede gadgets og udstyr, som kan være en stor hjælp i det daglige. Sæt derfor nogle timer af til dig selv en aften og gå på opdagelse i det store univers af produkter, som du unægteligt vil støde på. Er du heldig at finde noget, som rammer din smag, kan du notere det ned og have det in mente som fremtidens gaveønske – fx til barnedåben.