Sådan får du inviteret dine gæster

Når du afholder et event, er en af de første beslutninger du skal træffe, hvordan du vil invitere sine gæster. Invitationen sætter linjerne for, hvordan eventet bliver, og deltageren bliver hermed opmærksom på, hvad de kan forvente. Det handler også om at sende invitationerne hurtigt ud, så du i god tid ved hvor mange deltagere, der kommer. 

Holder du fødselsdag, bryllup eller lignende er det en tradition, at invitationen er skriftlig. Dette er mere personligt. Hvis dit event derimod er arbejdsrelateret, og der vil være et tæt program med for eksempel foredrag, kurser m.m., så behøves en skriftlig invitation ikke. Det kan klares nemmere med et nemt tilmeldingssystem på nettet. 

Her kan deltagerne melde sig på, og invitationen kan tilpasses lige efter dine behov. 

Fordele ved online tilmeldingssystem

Fordelene ved at vælge et online tilmeldingssystem er, at du får alle svar meldt tilbage på en hurtigere og effektiv måde. Alle svar bliver også samlet på en let og overskuelig måde, hvilket betyder, at du slipper for at sidde og skrive ned, hvem der kommer, og hvem der ikke kommer. 

Det er også nemmere for deltagerne at have en elektronisk invitation. Alle informationer kan findes et sted, og invitationen kan heller ikke gå tabt. Derudover er der mulighed for at sende reminders ud til alle dem, som ikke har svaret på en gang, og på den måde skal du ikke kontakte dem alle individuelt. 

Andre funktioner 

Hvis du vælger at gå med et online tilmeldingssystem er det også værd at nævne, at der er en masse andre funktioner, som er relevante at kende til. Hvis dit event foregår over flere dage, kan deltageren nemlig krydse de dage af, hvor de regner med at være der – omvendt kan en deltager, som kun er der en enkelt dag vælge at krydse den ene dag af. Altså du kan oprette forskellige slags billetmuligheder for deltageren .

Det vigtigste ved invitationen

Uanset invitationens form, om det er online eller skriftligt, skal du gå efter at gøre processen så smertefri og overskuelig, som du kan – for din egen skyld.