Restylane skinboosters kan give dig et mere friskt udseende

En kvinde får lavet en rynkebehandling

Inviocare tilbyder rynkebehandling med Restylane, som er en slags skinbooster, der kan give dig et mere friskt og sundt udseende, hvis dette er ønsket.

Alle mennesker bliver ældre, og det vil efterhånden kunne ses på os i form af rynker og furer i ansigtet. Disse vidner i høj grad om, hvordan vi har levet vores liv og er derfor en del af vores historie. Nogle mennesker oplever dog at få så dybe og dermed tydelige rynker eller furer, at de giver en fremstråling, som er modstridende den, som de egentlig føler. Det kan for eksempel være, at du helt ufrivilligt ligner en, der ser uoplagt eller sur ud, når det ikke er tilfældet. Her kan skinboosters fra Restylane give en rynkebehandling, som kan afhjælpe dit problem.

Hvordan virker Restylane skinboosters?

Med en skinbooster rynkebehandling vil du ikke se resultater med det samme, da det er en proces, der tager fire til seks måneder. Huden skal nemlig efter en Restylane skinbooster behandling have lov til at fuldende sin egen cyklus, og det er dette, der kan tage måneder. Skinboosters går nemlig ind og sørger for, at rynkedannelsen i huden udsættes og reduceres, hvilket vil sige, at en behandlling med Restylane skinboosters også forebygger dannelsen af nye rynker.

Allerede når vi mennesker er omkring de 25 år mister vores hud gradvist fugtighed og dermed også elasticitet og struktur over tid, og det går Restylane skinboosters ind og sætter en stopper for. Det skal dog siges, at man ikke mister sin mimik og dermed sine særlige kendetegn, da rynkerne ikke forsvinder helt, da huden altid folder sig.

Et produkt i stil med botox

Restylane skinboosters er et produkt i stil med botox, da en behandling kan være med til at give dig et mere friskt udseende og komme af med dine problemområder. En skinbooster rynkebehandling fra Restylane giver desuden huden masser af fugt og næring, og så har det en længere langsigtet effekt end botox. Restylane skinboosters består af en særlig vandbindende syre, der når man er ung er den, der sørger for at holde huden spændstig og smidig.