Køkken 2020? Hvordan skal de se ud?

Vi er netop nu gået ind i et nyt år og et nyt årti, hvor kun tiden kan vise os hvad 20’ernes trends indenfor boligindretning bliver. Dog er vi som altid på forkant og har læst op på lektien for at gøre dig, kære læser, klogere på hvad der kommer til at røre på sig inden for boliginteriør og design i det nye år. Vores første fokus kommer til at omhandle, hvordan et køkken i år 2020 skal se ud. Og det kommer selvfølgelig helt an på så mange ting såsom smag, stil og indretning i resten af huset, men som udgangspunkt vil der være to veje at gå: Den altid sikre vej i et tidsløst design der kan overleve diverse modekonjunkturer – og så er der den vovede vej, hvor man går all in på alt hvad der rører sig inden for boligindretning. Så hvis du er i tvivl om hvordan du skal agere i forhold til dit næste køkken, så læs gerne med her!

Gå den sikre vej, med et køkken som aldrig går af mode

Klassikere går som bekendt aldrig af mode, og det samme gælder selvfølgelig i køkkenernes verden. Med det tidsløse design og den lækre kvalitet som kan ses langt væk fra, er et dansk produceret snedkerkøkken en gammel traver inde for køkken-stilarter. Det lækre ved et skræddersyet køkken er selvfølgelig, at du kan få dit køkken lavet, så det passer lige præcis ind i dit hjem, med alle de skævheder og ujævnheder der nogle gange er i huse. Kvalitetskøkkener er altid i høj kurs når man taler trends, så derfor vil du aldrig gå helt galt i byen med et snedkerkøkken!

Gå den farverige vej med tidens hotteste trends

Der er ingen tvivl om at farverne har taget sit indtog når man taler om boligindretning. Men i køkkenernes verden, er farverne mere sprudlende end aldrig før. Man taler nemlig om farverne som læner sig op ad pastel, men som er mere kraftfulde end almindelige pastelfarver. Derfor skal man være mere vovet hvis man vælger at følge modetrendsne i år, men ikke desto mindre får man et farverigt og sprudlende hjem med disse farver.