Guide: få nye møbler uden at flå din pengepung

Hvis du går med drømme om at opfriske dit hjem med nye møbler og nyt inventar, men ikke har råd eller ikke gider ofre de mange penge, som nye møbler koster, skal du læse med herunder. Gamle og slidte møbler kan være trættende at se på, og hvis du gerne vil skabe et moderne og uniform udtryk i dit hjem, er fristelsen fra nye møbler stor. Heldigvis findes det råd for, hvordan du kan få møbler så gode som nye til en brøkdel af prisen.

Opgrader i stedet for at købe nyt

Nye møbler er som bekendt dyre, hvorfor du med fordel kan vælge sprøjtemaling af møbler i stedet for at ruinere dig selv nede i møbelforretningen. Hvis du påtænker at udskifte hele inventaret i eksempelvis din stue, kan det hurtigt komme til at løbe op i mange tusinde kroner, hvis du skal købe det hele fra nyt, men ved at vælge sprøjtemaling af møbler kan du altså spare store summer, mens du får et resultat, som er mindst ligeså tilfredsstillende.

Ved at sprøjtemale dine møbler kan du tage dem med ind i nutiden, mens du på samme tid helt selv kan vælge, hvilke farver de skal have. På den måde får du større selvbestemmelse over udtrykket i dit hjem, mens du får et sæt møbler, som er unikke, og som ikke kan købes i butikken. Det er med til at give dit hjem karakter og stil, mens du både spare dine penge og miljøet ved at opgradere i stedet for at købe nyt.

Ingen grænser for sprøjtemaling

Sprøjtemaling er nemt og fleksibelt og kan påføres på stort set alle møbler. Det giver dig et utal af muligheder for at forny dit hjem i lige præcis de farver, du ønsker. Du kan eksempelvis vælge at opfriske:

  • Dine gamle døre så årtiers slid og skidt forsvinder og bliver forvandlet til en flot og jævn overflade
  • Dine spisebordsstole så fortidens ridser og slag forsvinder til fordel for en flot dyb farve efter dit valg
  • Dine gamle lamper så de kommer til at skinne på ny
  • Og meget mere