Forbedre din trivsel med en snorkeskinne

En god nattesøvn er en af de vigtigste forudsætninger for din livskvalitet og trivsel. Hvis du oplever at snorke meget om natten, kan det gå ud over din søvn. Det betyder, at du ikke får sovet optimalt og stadig kan være meget træt morgenen efter. Samtidig kan din snorken også gå ind og påvirke din partners søvn. Det betyder i værste fald, at I er to personer, der ikke får tilstrækkeligt med ubrudt søvn om natten og derfor sjældent føler jer veludhvilede. Heldigvis kan du afhjælpe problemet med en snorkeskinne fra en EADSM certificeret tandlæge.

Få hjælp til en bedre nattesøvn med en snorkeskinne

Snorken lyder ikke umiddelbart som et stort problem, andet end at det da kan være lidt generende for din partner. Det er dog bare ikke altid tilfældet. Hvis du snorker meget og regelmæssigt, kan det nemlig være tegn på, at du lider af søvnapnø. Hvis du har søvnapnø, holder du af og til pause i din vejrtrækning under søvnen, fordi dine luftveje bliver blokeret. Først når hjernen kortvarigt vågner, bliver din vejrtrækning normal igen.

Den afbrudte søvn og pauserne i din vejrtrækning kan være farlig for dit helbred, idet det kan påvirke mængden af ilt til hjernen om natten. Lider du af søvnapnø, er du desuden i risiko for at udvikle sygdomme som:

  • Diabetes
  • Hjertekarsygdomme
  • Overvægt

Ved at få fremstillet en skræddersyet snorkeskinne, der samtidig er EADSM certificeret, kan du få bugt med problemet og komme til at sove bedre om natten. Når du sover bedre, vil din partner også komme til at sove bedre.

Få frie luftpassager

Med en snorkeskinne kan du effektivt trække vejret om natten uden at blive afbrudt. Skinnen skal blot tages på, inden du falder omkuld i sengen. Den virker på den måde, at den skyder din underkæbe frem. Dermed skaber den en fri passage til dine luftveje, så du ubesværet kan trække vejret om natten.

Fordi skinnen skal skræddersys specielt til dig, skal den laves hos en certificeret tandlæge. Tandlægen kan lave få justeringer, så den kommer til at holde i mange år fremover.