Find den rigtige badmintontaske

2 badmintonketchere

Begiver du dig rundt med en almindelig rygsæk i dagligdagen, er du måske fristet til at lade dine badmintonketchere, -bolde og -sko hvile i den. Men det er upraktisk at bruge rygsækken frem for en dedikeret badmintontaske af flere årsager:

  • For det første vil en ketchers ramme hurtigt bule siderne ud på de fleste rygsække, hvilket både slider på rygsækken og gør siderne forvredne.
  • For det andet får du ikke samme overblik over dit udstyr, som du får i en egentlig badmintontaske med rum specifikt til ketchere og nogle gange også til sko.
  • For det tredje er badmintontasker designet med henblik på at beskytte dit udstyr mod fugt, stød og andet, der kan slide på dit udstyrs finesser.

Så hvad forskel kan det gøre for dig at få en badmintontaske? Du kan prøve at læse om de forskellige egenskaber, den type tasker har, og hvilken størrelse egner sig til dig.

Hvor stor skal den være?

Badmintontasker varierer meget i størrelse, og generelt gælder:

  • Er du begynder eller junior, er en taske med plads til 2-3 ketchere nok til dig.
  • Er du øvet, vil du måske i stedet have gavn af den plads, en taske med plads til 6-9 ketchere kan give dig. Også fordi den øvede spiller ofte har en masse ekstra udstyr, som begyndere ikke spekulerer i. Rart er det at kunne samle alt det i én taske.
  • Træner du intenst og med mange forskellige ketchere, er en taske med plads til 12-15 ketchere nok den løsning, der passer til dig. Så er der også god plads til sparringspartnerens ting – og plads til at holde dem adskilt fra dine!

Tænk mobilitet ind i valget

Du kan sagtens finde en Yonex badmintontaske eller en Forza badmintontaske, der både giver god plads til flere ketchere og har ekstra rum i siderne til sko, bolde, snacks og vanddunk. Mange af dem er tasker med skulderstrop. De er undseelige og formår at holde dine ketchere på en måde, hvor deres længde og bredde ikke hæmmer din mobilitet. Og du vil opleve, der er stor variation i taskers design og øvrige egenskaber.