Damesko i store størrelser, der ikke går på kompromis

damesko i store størrelser

Hvis du er kvinde, så har du helt sikkert haft dine kampe med selvtilliden i løbet af dine teenageår, og måske kæmper du stadig. Det kan være enormt svært at føle sig selvsikker, hvis du altid har forsøgt at leve op til de mest aktuelle kvindeidealer, omend de er urealistiske og kan gøre skade på dit helbred. Hvis du skal leve op til tidernes kvindeidealer, skal du være slank, og du skal gerne have sixpack. Du skal gå i det rigtige tøj og i feminint fodtøj. Sidstnævnte kan i den grad være en udfordring, i hvert fald hvis du har større fødder end gennemsnittet. For så vil du få brug for et par damesko i store størrelser. Og disse damesko i store størrelser er ikke altid så nemme at finde.

Den gennemsnitlige kvindelige skostørrelse bliver større

Der er lavet undersøgelser, der viser, at danske kvinders fødder er vokset 1,2 cm siden 1987. Hvor den gennemsnitlige skostørrelse før i tiden var mellem str 37 og 38, har den gennemsnitlige kvinde i dag brug for str 39 og 40.

Tilbage i 1987 ville et par damesko i store størrelser altså blive associeret med et par sko str 40 og opefter. I dag vil et par damesko i store størrelser blive associeret med et par sko str 42 og opefter. Og der er ikke ret mange forhandlere, der sælger sko i disse størrelser til kvinder.

Her finder du feminine damesko i store størrelser

Hvis du er en af de kvinder, der har brug for et par damesko str 42, damesko str 43 eller damesko str 44 eller måske endnu større, så har du nok oplevet den udfordring, det er at finde damesko i store størrelser.

Hos Romershoes kan du dog altid finde et stort udvalg af damesko i store størrelser og sko i store størrelser til mænd. Når vi taler om herresko i store størrelser, er vi helt oppe i størrelserne 46 og opefter, og selvom det ikke er lige så stor en udfordring at finde sko i store størrelser til mænd, så har Romershoes et stort udvalg af pæne støvler, snøresko mm., som kan være svære at finde andre steder.

Så hvis du er en af dem, der har behov for et par damesko str 42, damesko str 43 eller 44, så behøver du ikke længere at fortvivle. Hos Romershoes kan du altid finde et stort udvalg af feminine damesko i store størrelser til kvinder og maskuline sko i store størrelser til mænd. Du behøver hverken at gå på kompromis med design, komfort eller kvalitet. Du kan forkæle dine fødder med et par smukke og feminine damesko i store størrelser fra brands som Anonymous Copenhagen, Gabor, Angulus og mange flere.